Elokuvaesitysten historiaa

Viuhkolan seurojentalolla on näytetty elokuvia ennenkin, ensimmäiset elokuvat 1930 luvulla ennen sotia esittäjänään Mikko Kunttu Savitaipaleelta. Tuolloin talon päätyseinään oli tehty reikä ja projektori oli ulkopuolella käyttövoimanaan aggrekaatti. Sähköjen tultua -50 luvulla reikä muurattiin umpeen ja projektoria käytettiin sisäpuolelta. Tähän asti viimeiset elokuvat on esitetty 1970 luvun alussa. Tämän jälkeen talo oli mennyt huonohkoon kuntoon (lattiat), ennenkuin hirviryhmä korjasi sen kokoontumispaikakseen. Viuhkolan seuraintalolla esitettyjä elokuvia kautta vuosien: Sven Tuuva, Juha (Juhani Ahon),Tuntematon Sotilas,Sadan Miekan Mies,Pekka ja Pätkä Lumimiehen Jäljillä,Lumikki ja Seitsemän Kääpiötä,Kuu on vaarallinen,Katariina ja Munkkiniemen Kreivi,Stalingradin taistelu,Pukki Paratiisissa,Millipilleri sekä Noin 7 veljestä.